Over Easymist

Easymist

Easymist.nl is een onderdeel van JD Electro Service en bestaat inmiddels 10 jaar. JD Electro Service heeft veel ervaring op het gebied van installatietechniek, hogedrukverneveling en het installeren van domotica systemen. Wij proberen iedere klant van een kwalitatief hoogstaand product te voorzien voor een goede prijs. 

Bent u geïnteresseerd in een grote hoeveelheid materialen of onderdelen, neem dan contact op met onze organisatie zodat wij kunnen kijken of we u iets extra's bieden. Voor andere vragen kunt u uiteraard ook bij ons terecht. 

Het Easymist systeem 

Het Easy Mist Systeem wordt geleverd door JD Electro Service en biedt eventueel een optie tot installatie. Het systeem is eenvoudig te installeren en vergt weinig onderhoud. De RVS-buizen zijn voorgefabriceerd en kunnen eenvoudig in de 'fittingen' geklikt worden (zie onderstaande afbeeldingen). De montage tijd wordt hierdoor gereduceerd met 75%. Doordat ze voorgefabriceerd zijn hebben ze geen lasnaden, wat ook de kans op lekkage aanzienlijk verkleind. Om de buizen te bevestigen, bijvoorbeeld aan een staalkabel, zijn er speciale haakjes.

 

Easymist.nl is een product van JD Electro service

© 2017 - 2023 easymist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel